צהבת B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/03/2009 | 10:36 | מאת: שלומי

שלום, אני בן 24,לאחרונה ביליתי עם חברה שלי בחדר מיון כיוון שלא הרגישה טוב, במהלך הבדיקות ניגש אליה הרופא ושאל אם חלתה בצהת B (כיוון שזה הופיע בתיק הרפואי), תשובתה היתה שהיא נבדקה בעבר כיוון שאימא חלתה במחלה, ונמצאה לה כמות מזערית של המחלה בגוף. מה המשמעות של כך בנוגע ליחסי מין, ילודה וכל מה שצוכלו לספר לי על כך. בתודה מראש.

שלום שלומי, אני צריך יותר נתונים כדי להשיב לך על שאלתך, ובראש וראשונה האם חברתך חוסנה בעבר כנגד הפטיטיס B ומה זה בדיוק "כמות מזערית של המחלה בגוף"???. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות