הרפס וירוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/03/2009 | 08:43 | מאת: שרי

שלום רב, בני בן 6, מושתל כבד על רקע של מחלה מולדת. מושתל מגיל 10 חודשים. לפני כחודשיים חלה בהרפס וירוס מסוג simplex. במהלך שבוע טופל באציקלוויר דרך הוריד עם פצעים קשים בכל חלל הפה והלוע. מאז, מטופל כל הזמן בזובירקס דרך הפה. לפני כשבועיים חזרנו לקבל טיפול דרך הוריד כי הפצעים חזרו - בצורה קלה. לאורך כל החודשיים הלל, המחלה לא חלפה. אנחנו ממשיכים בזובירקס דרך הפה, אך המחלה לא נעלמה והשפתיים נראות לא טוב כל הזמן. מה תוכל להציע לי בנושא? האם יש לך הצעת טיפול אחרת? תודה

שלום שרי, לי אין הרבה מה להציע בנושא, אבל אולי מומחה ההשתלות שמטפל בבנך יכול להוריד קצת את מינון התרופות האימונו-סופרסיביות שהוא מקבל? הרבה בריאות אפי

11/03/2009 | 12:33 | מאת: שרי

כך בדיוק עשינו. היה לי חשוב לשמוע דעת מומחה נוספת. מודה לך מאוד בכל זאת.

מנהל פורום מחלות זיהומיות