לד"ר אפי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/03/2009 | 19:40 | מאת: גלית

שלום לך ד"ר אפי ותודה רבה על עבודתך ההתנדבותית בפורום שעזרת לי ולרבים. מכיוון שמזה זמן מה אני רואה שאלות חוזרות ומטרידות, רציתי לשאול מה דעתך לא לענות לבחור/ה עם השאלה החוזרת על האיידס, הפטיטיס b c ועגבת? זה ממש כפייתי ולא נראה לי שתצא ממנו אם תמשיך לענות לו בכזו סובלנות (האופיינית לך כ"כ) אתה חשוב לנו מאוד ולא הייתי רוצה שתתייאש מלענות בפורום בגלל אותו/ה שואל/ת... הרבה בריאות לך ולמשפחתך גלית

06/03/2009 | 20:08 | מאת: ח.כהן

ואם לאותו אדם התשובות של ד"ר הלפרין עוזרות או ממש מצילות אותו כי יש לו OCD(הפרעות כפייתיות אובססביות). למה לקחת לו את קרש ההצלה הזה שנקרא ד"ר הלפרין?

שלום גלית, לא לדאוג, יש מקום לכולם... הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות