מוטרדת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/03/2009 | 09:17 | מאת: אמא

בני בן 3 הולך לגן. למטפלת יש GBS. האם זה מדבק? האם זה מסכן אותו באיזה שהיא צורה? כיצד זה עובר?

04/03/2009 | 09:19 | מאת: אמא

המטפלת סיפרה לי שהיא הייתה כל ההריון עם אנטיביוטיקה כולל אנטיביוטיקה לווריד בגלל החיידק הזה. הבנתי ממנה שהיא נשארה נשאית שלו. האם זה סביר? זה הטיפול לחיידק הזה?

שלום אמא, חיידק ה- GBS איננו מסוכן בד"כ והוא גורם בעיקר לנזק בתינוקות שנולדים לנשים שנושאות אותו בנרתיק שלהן. הדבקה בחיידק זה, מגננת לילד ב 3 שהולך לגן שלה, היא מאד בלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות