המשך שאלה EBV בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/03/2009 | 20:04 | מאת: חגית

ראשית, תודה רבה על תשובותיך. שנית, לא כ"כ הבנתי מהתשובות שלך, מה הממצאים אומרים לגביי שאני כעת בשבוע ה-8 להריון. האם זה מסוכן? ודבר נוסף, בני עליו שאלתי, אינו בן 14 אלא בן שנה וארבעה חוד'. האם זה מסוכן לגילו? תודה רבה על זמנך היקר. חגית

שלום חגית, כיוון שאינני יודע מה האבחנה שלך אין ביכולתי לאמר לך אם "זה" מסוכן בהריון. בנוגע לבנך, גם בגיל שנה ו- 4 חודשים 'מחלת הנשיקה' (אם יש לו אותה) איננה נחשבת כמסוכנת במיוחד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות