איידס-רוק והפרשות עיניים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/03/2009 | 00:20 | מאת: שחר

שלום רב אני מאפרת מקצועית וחשובות לי כמה שאלות אני מאפרת עיניים בעיפרונות עינים בתוך העין ממש בפנים עיפרון שעובר מאישה לאישה לפעמים ללא הפרש של זמןשאלתי היא כזו נניח שלאשה אחת היא נשאית איידס ואיפרתי אותה בתוך העין והיו לה הפרשות בעין(דבר שהוא טיבעי לגמרי)ולאחר שניות ספורות איפרתי את עצמי הם הפרשות או כול סוג של נוזל בתוך העין יכול להדביק באיידס?ספק נוסף שקיים אצלי ואני חייבת להבין סופית אם תשובה חד משמעית ידוע לי שעין היא רקמה עדינה וידוע לי שרוק לא מדבק אך מה קורה נניח אם אני מדברת קרוב מידי לנשא ותוך כדי הדיבור עפה טיפת רוק הישר לעין שלי ועין זו רקמה עדינה לכן השאלה שלי אם אפשר להדבק כך באיידס ולמרות שבנשיקה אי אפשר להדבק אבל עיניים מה קורה לגביי כבעניים נוגע רוק של נשא איידס תודה מראש

שלום שחר, 1. נגיף האיידס- HIV- יכול להימצא בדמעות של חולה / נשא בריכוזים נמוכים. 2. מעולם לא הוכחה העברה של הנגיף מאדם לאדם דרך דמעות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות