דם בדלת השירותים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/03/2009 | 17:27 | מאת: מוטי

היה משהו אדום על דלת השירותים מבפנים שבהחלט זה אפשרי שזה דם.יכול להיות שזה מהמחזור של הבת שלי,אבל גם יכול להיות שהדם שייך למישהו מהמבקרים אצלנו ושיש לו מחלה זיהומית. אם נגענו בדם ואח"כ נגענו באיברי המין שלנו או בפה,או שהבת שלי נגעה בדם ואח"כ שמה פד (היא במחזור עכשיו) ונגעה באיבר מינה,האם אפשר להידבק כך במחלות זיהומיות כגון הפיטיטיס B או C,איידס,או עגבת?

שלום מוטי, הדבקה בהפטיטיס B או C, איידס, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות