יצא לי דם מהאצבע ו...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2009 | 16:23 | מאת: אבי

יצא לי קצת דם מהאצבע משריטה ששרטתי את עצמי בטעות,ונגעתי בספוגים שהילדים מסתבנים בהם וכך דם שלי יכל להגיע לפה שלהם ולאיברי מין שלהם.נגעתי גם בעט,בנייר טואלט,בידיות ברזים,בכלי אוכל,ועוד,ובכל אלה הם נגעו ואח"כ נגעו בפה או שממש אכלו עם כלי אוכל שנגעתי בהם. אם יש לי הפיטיטיס B או C,איידס,או עגבת,האם הם ידבקו?

שלום אבי, הדבקה בהפיטיטיס B או C, באיידס, או בעגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות