אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/02/2009 | 09:11 | מאת: אלי

שלום רב, עקב דלקת חריפה בסינוסים קיבלתי זינט למשך שבוע. כעת אני צריך להתחיל טיפול עקב דלקת כרונית באופלודקס פעמיים ביום למשך שבועיים. כמה זמן מינימלי מומלץ לחכות בין טיפול אחד באנטיביוטיקה לטיפול השני באנטיביוטיקה אחרת? יש לציין כי הטיפול לדלקת הכרונית אינו דחוף, אך רצוי. תודתי מסורה לך מראש על תשובתך. אלי

שלום אלי, לא ברור לי על איזו "דלקת כרונית" אתה מדבר, אך עקרונית לא חייבים לחכות בין טיפול אנטיביוטי אחד (המיועד לטיפול בעיה זיהומית חיידקית מסוימת) לבין טיפול אנטיביוטי נוסף (המיועד לטיפול בבעיה זיהומית חיידקית אחרת). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות