שאלה על הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/02/2009 | 19:07 | מאת: רינת

בשבועיים האחרונים אבי (גילו 87) סובל משלפוחיות בבטן וגב, מכאבים עזים בגב ובחזה. רופאת המשפחה אבחנה את התופעה כנגיף הרפס שפגע בעצב, והדבר גורם לכאבים העזים בגב ובחזה. הוא קיבל משחה לטיפול בשלפוחיות וכן אלגוליזין לשיכוך כאבים. חל שיפור ניכר בימים האחרונים במצב השלפוחיות, אך הכאבים בגב ובחזה החמירו. מה ניתן לעשות? כיצד ניתן לטפל? מה הצפי למשך המחלה? תודה על המידע מראש.

שלום רינת, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך בנושא לרופא/ה נוירולוג/ית או למומחה/ית לכאב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות