הפיטיטיס B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/02/2009 | 02:24 | מאת: בני

ב-1.1.92 החלו לחסן תינוקות להפיטיטיס B.ילדיי חוסנו מפני שהם נולדו אחרי תאריך זה,ב-1.6.92 וב-12.17.93. אני יודע שחיסון להפיטיטיס B צריך "תחזוקה" והוא לא מחסן לכל החיים. לכן השאלה שלי היא האם מחסנים ילדים שוב בגן,בבית הספר,וכו'? האם הילדים שלי מחוסנים להפיטיטיס B כיום כשהם כבר בני 15 ו-16.5?

שלום בני, אינני מכיר תכנית חיסונים שבה מוסיפים חיסון כנגד הפטיטיס B בגן או בבית הספר. אם ברצונך לדעת את רמת החיסון של ילדיך ביכולתך לבדוק אצלם (בבדיקת דם פשוטה) נוגדנים להפטיטיס B. הרמה שנחשבת כמספקת צריכה להיות מעל 10 יחידות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות