לכבוד ד''ר הלפרין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/02/2009 | 13:12 | מאת: בן 19

שלום ד''ר עשיתי בדיקות למלות מין ואלה התוצאות מהאינטרנט תוכל להגיד לי מה זה אומר? Treponema palidum Nonreactive ספציפית CMIA בשיטה Viral Serology ---------------------- HB Surface Ag IU/mL 0.0041 Nonreactive HB Surface Ab mIU/mL >1000.0 Reactive Hepatitis C Ab Nonreactive

שלום בן 19, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה: 1. לא חלית בעבר בעגבת. 2. לא חלית בעבר בהפטיטיס B או בהפטיטיס C. 3. חוסנת בהצלחה כנגד הפטיטיס B. הרבה בריאות אפי

11/02/2009 | 17:35 | מאת: מאור

:)) תודה רבה לך הרגעת אותי.. :))

מנהל פורום מחלות זיהומיות