תולעים וחיות אחרות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/02/2009 | 11:05 | מאת: שרון המתוסכלת

בוקר טוב, אני פונה אליך מתוך תסכול וחוסר אונים כי אני לא מצליחה לקבל תשובות מאף אחד :( אני בת 30 ולצערי הרב הותקפתי עלי ידי תולעים בצואה. אני מטופלת בוורמוקס בצורה של 6 טבליות, פעמיים ביום במשך 3 ימים. מעולם לא נדבקתי בכזה טפיל, ואני ממש לא יודעת איך נדבקתי עכשיו אבל מה שבטוח זה שאני לא רוצה להידבק שוב! יש לי מספר שאלות: 1. מה מותר ומה אסור לאכול? ובמשך כמה זמן אני צריכה לשמור על "הדיאטה" הזו? האם זה נכון שאסור לאכול דברים מתוקים? אם כן, לכמה זמן? 2. נדמה לי שאני מרגישה אי נעימות גם בנרתיק. מה לעשות? יכול להיות שהתולעים תקפו גם שם?? זה דומה קצת לתחושה של פטריה. - האם לקחת נרות אגיסטן? 3. מה אני יכולה לעשות או לקחת כדי להימנע מהטפיל הנתעב הזה לשוב ולתקוף? 4. האם אני אמורה לבקש מהרופאה עוד כדורים של ורומקס שאקח בעוד עשרה ימים כדי לוודא שהתופעה חוסלה? 5. מה אפשר לעשות כדי להקל על הגירוד הנוראי? 6. בן זוגי נדבק בוירוס הפפילומה ולכן אנחנו בינתיים לא מקיימים יחסי מין. המגע המיני שלנו מתבסס רק על "עבודת ידיים" - שלו אצלי (בתדירות גבוהה). האם ייתכן שמזה נדבקתי, מהידיים שלו? אם לא ממה עוד אפשר להידבק? (מעולם לא נדבקתי בזה בעבר, ואני ממש לא בעלת משקל יתר). 4. מתי נוכל שוב לקיים מגע מיני כלשהו (ושוב, אני לא מדברת על יחסי מין שהרי גם את זה אסור לנו :( ) - כלומר לכמה זמן זה מדבק ועד מתי הוא צריך לשמור ממני מרחק? (בינתיים אמרתי לו שלא יבוא אליי אבל אני מתגעגעת אליו :() אשמח מאוד מאוד אם תוכל לענות לי על השאלות האלה - אני ממש ממש סובלת ומאוד מאוד מיואשת מחוסר המענה בפורומים אחרים :( המון המון תודה, חני

שלום שרון, המונח "הותקפתי עלי ידי תולעים בצואה" לא ברור לי. לתולעי מעיים יש שמות,וכל מעבדה מיקרוביולגית שמקבלת 'דגימת צואה לטפילים' צריכה לזהות את התולעים הללו (או את ביצהן) בשמותיהן כדי שהרופאים יוכלו לטפל בחולה בהתאם. אם תספקי לי עובדות, אשמח להחזיר לך תשובות רלוונטיות. הרבה בריאות אפי

09/02/2009 | 17:20 | מאת: שרון

יש לי תוצאות של בדיקות דם. לאן לשלוח לך?

מנהל פורום מחלות זיהומיות