EBV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/02/2009 | 13:29 | מאת: ניר

שלום רב, אני חולה מזה חודשיים במחלת הנשיקה ועדיין סובל מתשישות קשה, חום לעיתים רחוקות, כאבי ראש וקושי רב בתפקוד. בבדיקות שבוצעו לפני שבוע עולה כי המחלה עדיין פעילה. בימים האחרונים שמעתי על טיפול שמוצע באתר של מר רמי מור, המבוסס על צמחי מרפא. הטיפול, פורץ הדרך, כנטען שם מציע שבחלק ניכר מהחולים תהא הטבה משמעותית ביותר עד לניטרול מוחלט של התסמינים לרבות בלוטות הלימפה, העייפות בין שבוע לשבועיים מתחילת הנטילה של הטיפול. בקצרה הבנתי שמדובר בנטילה של 24 כפיות ביום מתמציות צמחי המרפא שנרקחים בלעדית על-ידי המטפל. ברצוני לשאול האם שמעת על הטיפול הנ"ל ? האם שווה לנסות טיפול כאשר מובטח לי שהצמחים שבתרכובת מאושרים לשימוש על-ידי משרד הבריאות? תודה רבה.

שלום ניר, אני לא מכיר את התרכובת הנ"ל- לא את יעילותה, לא את סכנותיה ולא את מחירה. נסה לפנות ישירות למשרד הבריאות. הרבה בריאות אפי

09/02/2009 | 07:25 | מאת: מירה

אני כן ממליצה ובזמנו דברתי איתו על כך והוא הסביר לי שמשרד הבריאות מאשר צמחי מאכל באופן כללי. רמי הסביר לי שכל הצמחים שהוא עוסק בהם מותרים - יש באתר משרד הבריאות את הרשימה תכנס לאתר שלו ותראה. ולדעתי אם אתה ניר לא מאמין וקצת סקפטי אני חושבת שלא הייתי ממליצה לך לפנות בכלל לרפואה משלימה שכל כולה מבוססת על אמונה של אנשים אם יש משהו שאתה לא מאמין בו זה חבל לך לנסות אותו. מנסיונינו המאד מעיק ברפואה קונבציונלית יש תרופות איומות שגם אותן משרד הבריאות מאשר ואני לא רוצה לפרט. רמי הסביר לי שמשרד הבריאות לא שש להתערב בתחומי הרפואה המשלימה כי אין לו את המשאבים ואת התקציבים ואת העניין להתעסק עם כל שמן אתרי ותוסף וצמחי מרפא כי כל הצמחי מאכל שנמצאים במזון שלנו הם בעצם צמחי מרפא תבדוק ותראה ( שום בצל לשיעול קינמון לסוכרת , קורנית לדלקות גרון) מה נראה לך שמשרד הבריאות יתחיל להתעסק עם זה ? מאחלת לך שתבריא זה הכי חשוב. מירה

מנהל פורום מחלות זיהומיות