נגיפי EBV ו- CMV - בעבר וכיום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/02/2009 | 01:33 | מאת: ליאורה

שלום רב, הבת שלי סובלת כבר שבועיים מלאים מחום די נמוך, 38-38.5 מעלות בממוצע. היו מקרים בודדים שהחום עלה עד ל- 40 מעלות ולעיתים גם אין לה חום בכלל. אני לא כ"כ מבינה איזה וירוס יש לה: האם היה לה גם CMV וגם EBV ביחד? האם ה- CMV היה בעבר - אבל רמתו מאוד גבוהה כרגע, מה זה אומר??? חשוב לציין ששבוע קודם לאחיה הגדול היה CMV והוא היה שבוע בבית עם חום נמוך, כמוהה. ביצענו לה בדיקות דם אשר תוצאותיהם הינם: C-Reactive Prot. 46.0 mg/L 0-5 (.........)* Viral Serology ---------------------- CMV Ab IgG 141.5 AU/mL Nonreactive: <6.0 AU/mL Reactive: >=6.0 AU/mL CMV Ab IgM Index 0.40 Nonreactive Nonreactive: <0.85 Index Reactive: >=1.00 Index EBV EBNA Ab IgG <3 (Neg:<5) U/mL ב26.10.08- הוחלפה שיטת הבדיקה EBV VCA Ab IgG <10 (Neg:<20) U/mL ב26.10.08- הוחלפה שיטת הבדיקה EBV VCA Ab IgM U/mL 21.2 (Equiv:20-40)

שלום ליאורה, לפי הבדיקות שצרפת בתך חלתה כנראה בעבר ב- CMV, ויש בהן רמז (אך לא הוכחה מוצקה) לאפשרות שהיא נדבקה לאחרונה ב- EBV. הרבה בריאות אפי

08/02/2009 | 06:20 | מאת: מירה

יש תרופה מצילה למחלת הנשיקה וכתבתי על כך בעבר כאן תוך יומיים אין זכר לכל הסבל ממליצה לקרא מה עברנו עם המחלה הארורה הזו. http://www.doctors.co.il/xRF-,xFF-Read,xFI-312,xFT-237466,xFP-237466,m-Doctors,a-Forums.html רפואה שלימה לך מירה (-:

מנהל פורום מחלות זיהומיות