שתי שאלות לד"ר הלפרין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/01/2009 | 13:19 | מאת: אבי

1.הלכתי לי בשוק וכשהגעתי ליד מזללה שמוכרים שם פאלפל ושוורמה,הרגשתי שנוזל כלשהו עף לי לפה. אולי זה דם,רוק,או שמן.פשוט לא יודע.רק כשהגעתי לבית לאחר כחצי שעה שטפתי את הפה בסבון מבפנים ומבחוץ,אבל כנראה שכבר נבלע לי מהנוזל שעף עליי. מה הסיכוי להידבק מאחד מ-3 הנוזלים האלה באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת? 2.בנעל שלי היה דם יבש והנעל פגעה במגבות לאחר כביסה.ובאותם מגבות השתמשנו רק למחרת. מה הסיכון להידבק כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

28/01/2009 | 13:26 | מאת: אבי

בנוסף על הדם היבש היה על הנעל ירוק כזה,כנראה אבוקדו,אבל לא בטוח,אולי משהו אחר.

שלום אבי, הדבקה באיידס, בהפטיטיס B או C, או בעגבת במהלך ש נ י האירועים שתוארו בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות