אוראופלסמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/01/2009 | 07:13 | מאת: אילן

שלום, האם ניתן להידבק באוראופלסמה URE מנשיקה או משימוש בכלי אוכל משותפים? האם גבר יכול להידבק בחיידק זה עקב קיום יחסי מין אוראליים ללא אמצעי הגנה? תודה אילן

שלום אילן, 1. העברה של UREAPLASMA במהלך יחסי מין אוראליים היא כנראה אפשרית. 2. הסבירות של הדבקה בחיידק זה במהלך נשיקה או במהלך שימוש בכלי אוכל משותפים היא כנראה נמוכה ביותר / אפסית. הרבה בריאות אפי

27/01/2009 | 14:59 | מאת: אילן

שלום, ראשית, תודה על תשובתך המהירה. שנית, איזה אנטיביוטיקה מומלצת למיגור חיידק זה, באיזה מינון, ולמשך כמה זמן? שוב תודה מראש

מנהל פורום מחלות זיהומיות