שאלה מאוד חשובה לד"ר הלפרין..

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2009 | 16:59 | מאת: חשובב

שלום ד"ר..חשוב לי לדעת את התשובות על כמה שאלות שלי בדחיפות כי זה ממש חשוב לי.. אם גבר שיש לו היפטיטיס מסוג C והמחלה לא פעילה והוא מקבל טיפול תרופתי (לא יודעת בדיוק איזה תרופה אבל מקבל אותה פעם ב.. ולא מדי יום) והוא רוצה להתחתן ואיך הוא יקיים יחסי מין עם קונדום אם זה לא יאפשר לאשתו לכנס להיריון ועוד שאלה האם אפשר לרפות מחלה זו באופן מוחלט דרך השתלת כבד ומה כדאי לעשות..מקווה שאקבל תשובה מהר ותודה מראש

שלום חשובב, 1. גבר שמקיים יחסי מין רק עם קונדום (בלי קשר לשאלה אם הוא נשא של נגיף ההפטיטיס C או לא) יתקשה להכניס את אשתו להריון. 2. גבר שנרפא מהפטיטיס C לא ידביק את אשתו בנגיף במהלך יחסי מין, ולכן הוא לא צריך להמשיך להשתמש בקונדום. 3. אפשר לרפא חלק גדול (משהו בסביבות 50 עד 80%) מחולי ההפטיטיס C בעזרת טיפול תרופתי מתאים. 3. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות