cmv בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2009 | 11:11 | מאת: שני

שלום, אני שבוע 30, לפני כחודשיים בעלי היה חולה (כאבי גרון חזקים וחולשה) ובימים האחרונים שוב סובל מחום גבוה, לכן שלשלום עשה בדיקות דם וע"פ תוצאות בדיקות הדם שעשה הוא חלה ב-cmv אלו התוצאות : cmv igg - גדול מ- 250 , חיובי. cmv igm - שלילי. ebna igg positive - ebv past infection אני לא מחוסנת מהוירוס כי בתחילת הההריון הבדיקות הראו - cmv igg - negative , cmv igm - negative אני דואגת שאולי חליתי בוירוס מבלי לדעת ולפני חודשיים היתי בחודש חמישי, והבנתי שהסכנה היא בחצי הראשון של ההריון. האם ניתן לדעת לפי תוצאות הבדיקות של בעלי מתי חלה בוירוס? והאם הוא יכול להמשיך להדביק אותי גם עכשיו? יכול להיות שעוד לפני שהוירוס התפרץ לו הוא היה מדבק כי זה היה בשלבי דגירה?

שלום שני, 1.הבדיקות של בעלך א י נ ן תומכות בזיהום עכשווי (או בזיהום לאחרונה) ב- CMV. 2. אני לא מוצא גם כל עדות לתחלואה בנגיף זה אצלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות