שאלה לד"ר הלפרין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/01/2009 | 19:24 | מאת: פרדי

קניתי נעליים חדשות שכמובן המוכרת נגעה בהם כדי להראות לי אותם,ובבית 3 שעות יותר מאוחר באתי לנעול את הנעליים אבל לפני כן הייתי צריך להוריד את מכנס הטרנינג כדי לשים ג'ינס,וכשעשיתי זאת היד שלי נכנסה לתוך התחתון באזור שאיבר המין נוגע בו.ואז חשבתי שאולי יצא דם למוכרת ונדבק בנעל ומשם לתחתון ולאיבר מין שלי. לאחר מכן נעלתי את הנעליים והרגשתי כמו דקירה מאחד הנעליים ואז נכנס לי לראש יותר העניין של הדם שאולי יצא למוכרת.כשחזרתי הביתה בדקתי את מקום הדקירה בנעל ולא היה שם שום דבר דוקר.אולי רק בגלל שהנעליים חדשות. ממה שסיפרתי לך למעלה,האם כך ניתן להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום פרדי, הדבקה באיידס, בהפיטיטיס B או C, או בעגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך היא לא סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות