שאלה בנוגע לדלקת בשתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/01/2009 | 21:58 | מאת: מירי

שלום ד"ר, אני בת 20 ואני והחבר שלי כבר כשנתיים וחצי ביחד, ומאז שהתחלתי לקיים יחסי מין היה לי דלרות חוזרות בשתן, שטופלו והכל היה בסדר, בנוסף קיבלתי טיפול מונע במקרודנטים. ואחרי זה התחלתי להרגיש לא בנוח ,ויצא שיש לי דלקת השופכה. האם זה אומר שיש פה מקרה של בגידה מצד החבר שלי? או שפשוט הדלקת הייתה "ישנה" או בלי תסמינים ואחר כך הופיעו? תודה רבה.

שלום מירי, לא ברור לי כיצד אובחנה אצלך דלקת השופכה, ואיזה חיידק גרם לדלקת זאת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות