שאלה שקשורה להריון וכלבים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/01/2009 | 08:47 | מאת: עדי

אני נימצאת בשבוע ה12 להריון יש לי כלבה זקנה מה שמדאיג אותי זה שהכלבה סובלת מדלקת חמורה בעינים ושום טיפול לא עוזר במיוחד והיא סובלת מניבול שרירים היא בקושי הולכת, אוכלת, והריח שלה ממש מגעיל אני לא מתקרבת אליה הרבה רק שאני צריכה השאלה שלי האם זה בסדר מבחינה רפואית בשבילי שהיא תשאר אצלנו? והאם אני צריכה לדאוג בקשר לדברים אחרים?

שלום עדי, אני חושש שאין ידע מספיק (על מחלות כלבים בכלל) ומידע מספיק (על המחלות של הכלבה שלך בפרט) כדי לענות על שאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות