לחיצת יד עם דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/01/2009 | 15:49 | מאת: יניב

גיסי היה אצלנו בסביבות 9 בלילה ובבוקר הוא נחתך בעבודה שלו ויצא לו דם. בבית שלי הבן שלי לחץ לו יד וכנראה אח"כ נגע בפה ואולי הפצע של גיסי נפתח שוב לפני לחיצת היד. לבן שלי לא היו שריטות או פצעים בידיים או בפה בזמן לחיצת היד. גיסי גם שתה אצלנו וכשאשתי שטפה את הכוס שלו אולי ניתז דם מהכוס על כלי האוכל, ולבת שלי היו שריטות בכפות הידיים מהחתול שלנו ואולי דם מכלי אוכל בא במגע עם אחת השריטות שלה. האם כך ניתן להידבק בהפיטיטיס B או C,איידס,או עגבת?

שלום יניב הדבקה בהפיטיטיס B או C, איידס, או עגבת במהלך האירועים שתוארו בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות