הערה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/01/2009 | 03:37 | מאת: ענבר

ברור לי אגב שהנוגנדים הם אותם נוגדנים אך האם למעשה קיים הבדל בין מצב אחד בו אני נדבקת ומפתחת נוגנדים עם הזמן, לבין מצב שני בו יש לי נוגדנים מראש ואז נפגשת בוירוס?? האם המצב השני אינו, למעשה, דומה לחיסון??? האם זו הסיבה שתינוק מוגן לאחר שקיבל נוגדנים מאמו מבלי להיפגש בוירוס?? תודה תודה. ענבר. (למה לא מחסנים ככה בעצם?..אני בטוחה שכבר חשבו על זה...בטח זה לא ממש מצליח IN VITRO)

שלום ענבר, 1. בקשר לנוגדנים- ראי את תשובתי הקודמת. 2. פיתוח חיסון שיהיה בטוח, יעיל וזול הוא הליך ארוך, מורכב (ויקר מאד), ועדיין לא הצליחו לפתח חיסון כזה מפני הרפס סימפלקס. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות