שאלה לד"ר הלפרין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/01/2009 | 23:14 | מאת: יוסי

אכלתי מילקי ובשוליים של הגביע היה חום או אדום וזה יכול להיות דם. אני לא זוכר אם המילקי היה כבר פתוח.יכול להיות שכן. בכל מקרה,אכלתי כפית אחת וזרקתי. אשתי אומרת שאת המילקי היא לא קנתה היום אבל היא לא זוכרת מתי. כלומר המילקי והדם שעליו(אם זה דם)לפחות מאתמול במקרר. בהנחה שזה דם,מה הסיכון להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום יוסי, הדבקה באיידס, הפיטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות