דריכה על חלק פנימי של מזרק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/01/2009 | 17:43 | מאת: יוחנן

לפני כחודש שאלתי אותך בקשר לחלק פנימי ללא המחט של מזרק שמצאתי במדרגות ושכנראה הזריקו בו. לא נגענו בו חודש כי גם אנחנו וגם השכנים פחדנו לנגוע בו,אז הוא נשאר בצד צמוד לקיר. אתמול לאחר חודש אשתי דרכה עליו יחפה והיא אמרה שלא יצא לה דם,אבל אולי היא טעתה ויצא לה מעט דם שלא שמה לב אליו. במקרה שלא יצא לה דם אני מבין שהיא לא יכולה להידבק בשום מחלה.אבל אם יצא לה דם,האם לאחר חודש יש עדיין סיכון להידבק מהחלק הפנימי של המזרק במחלות כגון איידס, הפיטיטיס B או C,עגבת,או זיבה?

שלום יוחנן, הדבקה באיידס, הפיטיטיס B או C, עגבת, או זיבה במהלך האירוע שתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות