דקירה ממזרק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/01/2009 | 22:55 | מאת: ציון

נדקרתי ברגל ממזרק משומש שהיה זרוק קצת למעלה מחודש למטה בבלוק שאני גר בו. האם יש סיכון להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום ציון, מדקירה של מחט מזרק משומש שמכיל דם טרי הנגוע בנגיפי האיידס, ההפטיטיס B וההפטיטיס C ניתן להידבק. יחד עם זאת, לא סביר שהנגיפים הללו ישרדו במזרק שנמצא ברחוב במשך חודש. הרבה בריאות אפי

02/01/2009 | 13:06 | מאת: ציון

האם יש סיכוי להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C, או עגבת,מדקירה ממזרק משומש שהיה ברחוב מעל חודש?

מנהל פורום מחלות זיהומיות