זיהומים ויראלים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/12/2008 | 12:30 | מאת: מותשת

שלום, לפני כ5 חודשים הייתה לי מחלת הנשיקה (EBV). מאז אני כל הזמן נדבקת בוירוס זה או אחר. לפני כשבועיים שוב התחלתי להרגיש לא טוב ומזה שבוע אני מרגישה חולשה קשה והרגשה כללית כמו של שפעת. במידה מסויימת מזכיר את מחלת הנשיקה. ספירת דם ובדיקה חוזרת של ebv/cmv יצאה תקינה, אך אני כבר לא מתפקדת (לא עייפה אך מאוד חלשה ושוב, הרגשה כללית רעה וגם כאב גרון מציק-משטח יצא תקין). שאלותי: 1) האם יכול להיות שמדובר באפיזודה חוזרת של מחלת הנשיקה לכאורה יותר קלה? (ולכן התוצאות התקינות) 2) אם לא, אילו עוד כיוונים אפשריים? בנתיים אומרים לי שזה "וירוס" אבל זה לא משתפר (גם עם מנוחה) וזה יותר חריף מכל מה שנדבקתי עד כה מאז הebv תודה

31/12/2008 | 15:10 | מאת: מירה

בני עבר סיוט דומה ועליו כתבתי כאן. הוא קבל טיפול מציל משמיים ככה אני קוראת לו http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-312,xPG-478,m-Doctors,a-Forums.html#237466_237466 אני מקווה שתמצאי עידוד במה שכתבתי והכי חשוב לא להתייאש.

שלום מותשת, 'חולשה קשה והרגשה כללית כמו של שפעת' יכולים להיות ביטוי למחלות שונות, שרק חלקן זיהומיות. מבין הזיהומים, נגיפים שונים (אך לא רק!) יכולים לגרום לסימפטומים אלו. בנוסף, בעקבות מחלה חריפה ב- EBV יכולה להופיע אצל אנשים שונים "תסמונת התשישות הכרונית" וייתכן שממנה את סובלת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות