שלום רב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/12/2008 | 17:10 | מאת: רונה

אני בת 27, מאחר לי המחזור החודשי כבר ממעל ל10 ימים.עשיתי בדיקות הריון והן יצאו שליליות,אני גם לא מרגישה בסימנים מיוחדים של הריון.מה שמטריד אותי זה שלעולם לא איחר לי המחזור גם שהייתה לי דלקת באגן ,אפילו לא בדקה.המחזור אצלי נורא סדיר. השאלה היא מדוע מחזור יכול לאחר?אולי הוא הפסיק בכלל? אני לא במתח ואני גם אוכלת נכון. יש לציין שלפני כשבועיים נטלתי "אופלודקס" והנני בעלת כליה אחת,למשך שבוע על דעת עצמי בעקבות דלקת באגן שהייתה לי לפני 3 חודשים ונגמרה לאחר טיפול אנטיבויטי מקיף של למעלה מחודש ,אך מחשש להדבקה חוזרת נתתי לי ולחבר שלי את האנטיביוטיקה ומאז לא קיבלתי. האם התרופה מסוג זה יכולה להשפיע על המחזור?ומה זה יכול להיות מעבר לזה שאני מריכה לעשות בדיקות?בבקשה לפרט כי אני נורא מפחדת.תודה רבה!!!!!!

שלום רונה, -אני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנוגע לסיבות לאיחור המחזור לרופא/ת נשים. -אין זה סביר שהתרופה אופלודקס אחראית לכך (אבל ברפואה כמעט הכל אפשרי). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות