צואת כלבים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/12/2008 | 15:16 | מאת: לינוי

שלום דר' יש לי ילד בן ארבע חודשים אשר את העגלה שלו אני משאירה בחדר מדרגות... איני יודעת איך הגיעה צואת כלבים מעורבת בחול לתוך העגלה, הצואה הייתה מרוחה על הגלגלים אבל גם בחלק הפנימי של העגלה במקום שהתינוק מניח את ידיו, ילדי הכניס את ידיו לפה טרם הבחנתי בצואה :( אני מניחה שדאפשר לחטוף שלל מחלות זיהומיות בגיל זה... מה עליי לעשות כעת?

שלום לינוי, אמנם מצואת כלבים ניתן להידבק במחלות זיהומיות שונות, אבל הסבירות לכך איננה גדולה. מה שאני ממליץ לך לעשות אפוא זה לחזור לשגרת חייך ולקוות שילדך ימשיך להיות בריא. הרבה בריאות אפי

29/12/2008 | 20:38 | מאת: לינוי

שלום דר' בהמשך לתשובתך... מה פרק הזמן שאחריו אני יכולה לנשום לרווחה ולדעת שבני לא נדבק במחלה זיהומית? תודה ולילה טוב

מנהל פורום מחלות זיהומיות