דם בשתייה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/12/2008 | 14:15 | מאת: יוחנן

אשתי כתבה לך על זה אבל היא לא דייקה. הסיפור כזה: מצאתי ברז שחלקים ממנו התאימו לברז שדלף לי בבית.חשבתי שאני לא צריך חלק מסויים וזרקתי אותו לפח זבל שנמצא בבית איפה ששמתי כמה שעות לפני כן נייר טואלט עם דם שלי. אח"כ התברר לי שאני כן צריך את אותו חלק ושלפתי אותו מהפח,ובגלל ששכחתי מהדם שטפתי את החלק הפנימי מאיפה שיוצא המים וגם את החלק החיצוני בסבון בצורה קלילה. לאחר מכן התקנו את הברז אני ואשתי.שטפנו את הברז עם סבון בצד החצוני שלו כי הוא כבר היה מותקן,ומייד שתינו ממנו ואשתי שטפה כלים. אם אני נושא איזו מחלה מדבקת כמו איידס או עגבת או הפיטיטיס B או C,האם בני משפחתי ידבקו לאור מה שסיפרתי לך למעלה?

שלום יוחנן, הדבקה באיידס או בעגבת או בהפיטיטיס B או C, במהלך האירוע שאותו תארת, איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות