הפיטיטיס,איידס ועגבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/12/2008 | 22:49 | מאת: ציון

תיקנו לי צינור בקיר במקלחת ויצא דם לשרברב שהתערבב עם החומר ששם בקיר. לאחר יממה החומר היה עדיין רך ונדבק לי ליד ומשם לתחתון בלי שאשים לב. רק לאחר שנגעתי בגליל נייר טואלט שמתי לב לחומר שנדבק שם ואשתי סירבה לזרוק את גליל הניייר טואלט בטענה שככה לא נדבקים בכלום כי עברה כבר יממה משיצא הדם לפועל. לכן שמתי את גליל הנייר טואלט בצד והבת שלי השתמשה בו כעבור עוד יממה.כלומר עברו יומיים משיצא לפועל דם עד שהשתמשו בנייר טואלט. האם יש סיכון לי או לבת שלי להידבקות באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

28/12/2008 | 00:28 | מאת: ציון

מנגבת עם הנייר טואלט את איבר מינה ובמקרה עם אותו גליל נייר טואלט היא גם היתה במחזור.

שלום ציון, הדבקה באיידס, בהפיטיטיס B או C, או בעגבת במהלך האירועים שאותם תארת בשאלתך היא לא סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות