שושנה ברגל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/12/2008 | 20:09 | מאת: רונית

ביתי בת עשרים התעוררה הבוקר עם כאבים ברגל בחלק האחורי מתחת לברך. כשבדקנו גילינו שלפוחית צהובה די גדולה ומסביבה כתמים אדומים שנראים כמו תגובה אלרגית. בביקור רופא קבעה הרופאה שעל פניו זה הכי דומה לשושנה ונתנה לנו אוגמנטין.כרגע רואים שמתחילה עוד שלפוחית ליד.חום לא היה בכלל האם האבחנה הגיונית וממה זה קורה?

שלום רונית, הסיפור של בתך לא נשמע לי יפה (ולא כמו "שושנה" רגילה), ואני ממליץ לה להיבדק שוב ובהקדם ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

09/01/2009 | 17:43 | מאת: לאה

לאימי בת 86 אבחנו שושנה ברגל בשוק התחתונה במשך שבוע קיבלה אוגמנטין 875 פעמים ביום כדורים להורדת חום ואלגולוזין לשיכוך כאבים חזקים ביותר לא חל שיפור הוסיפו אנטיביוטיקה נוספת ציפרוט לא חל שיפור אתמול התחילו בעירוי לוריד היא באישפוז בדיור מוגן רציתי לדעת אם כדאי להעביר אותה לבית חולים היא לא רוצה האם הטיול מספיק מה משך תהליך ההחלמה היא סובלת מאד ואיננה מסוגלת ללכת או לרדת מהמיטה בכוחות עצמה

מנהל פורום מחלות זיהומיות