חתכים בגילוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/12/2008 | 01:29 | מאת: ישראל

נחתכתי בגילוח ולאחר שעה וחצי ראינו סרט ושכבתי במיטה של הבן שלי כששולי השמיכות נוגעות לי בחתך עם דם. כשנזכרתי שהבן שלי נוהג לכסות עם השמיכות את הפנים וכך הפה שלו יבוא במגע עם הדם שלי,הזזתי את השוליים של השמיכות למשך עוד כחצי שעה,ורק אח"כ הבן שלי ישן במיטה.שאלתי אותו לפני שישן אם יש לו פצעים או חתכים פתוחים באזור הפה והוא ענה בשלילה. אם אני לא יודע מכך אבל יש לי איידס,או זיבה,או עגבת,או הפיטיטיס B או C,האם יש סיכון שהבן שלי ידבק?

25/12/2008 | 01:33 | מאת: ישראל

שלום ישראל, הדבקה של הבן שלך באיידס, או זיבה, או עגבת, או הפיטיטיס B או C, במהלך האירוע שאותו תארת בשאלתך היא לא סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות