דם במים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/12/2008 | 20:34 | מאת: חנן

היתה לנו הפסקת מים,וכשתיקנו אותה שני עובדים יצא דם לאחד מהם תוך כדי עבודה על הצינור. כשהתחדש המים שתינו כמובן אחרי שפתחנו קצת שיעבור החום הזה. אח"כ הורדנו מים בשירותים וזה היה חום וניתז לי על איבר המין. האם הדם של העובד יכול להדביק באיידס,הפיטיטיס או עגבת דרך השתייה ששתינו או דרך המים החום שניתז לי על איבר המין?

שלום חנן, הדבקה באיידס, הפיטיטיס או עגבת במהלך האירוע שאותו תארת איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות