דם לפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/12/2008 | 12:54 | מאת: משה

השכנים שהם סטודנטים צעירים ערכו מסיבה פרועה והשאילו מאיתנו כמה כסאות אמש. יש לי הרגשה שהזריקו שם ואולי דם נדבק באחד הכסאות שלי. כ-9 שעות לאחר המסיבה בעל הבית החזיר לי את הכסאות וכשניקיתי אותם הפה שלי נגע באחד מהם ואולי דם נדבק לי לשפתיים. לא היו לי פצעים או חתכים בפה. במקרה זה אפשר להידבק בהפיטיטיס B או C,עגבת,איידס או זיבה?

שלום משה, הדבקה בהפיטיטיס B או C, בעגבת, באיידס או בזיבה במהלך האירוע שאותו תארת בשאלתך היא לא סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות