הרפס השפתיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/12/2008 | 13:42 | מאת: שואלת

זוכר אותי? :-) עדיין לא התנשקנו... קראתי שרוב אוכלוסיית העולם היא נשאית של הרפס סוג 1 אז איך זה שאני שייכת לאחזו הקטן הזה שלא נחשף?? הבדיקה שלי יצאה שלילית... זה לא מוזר? ועוד שאלה,לפני שבועיים בערך היינו ביחד והוא נישק אותי בלחי באותו זמן לא היה לו פצע של הרפס אבל עכשיו יש לי פצע בלחי,האם יש קשר? ההרפס הזה הורס לי את הקשר איתו...

07/12/2008 | 14:26 | מאת: שואלת

כששאלתי אותך מה אתה היית עושה במקומי,ענית לי שהיית מתנשק ללא חשש (במידה שאין פצע) באמת אין לי מה לחשוש? הרי אם אני לא נשאית,אני עלולה להידבק בזה,ולפי מה שקראתי זה משהו שמלווה אותך לכל החיים... אז למה לא לחשוש? (מצטערת שאני מציקה...)

07/12/2008 | 15:09 | מאת: שואלת

כרגע יש לי קילוף עור קל בשפה אם אתנשק איתו היום,כשאין לו פצע פעיל,אני יותר חשופה להידבקות,בגלל הקילוף עור שלי בשפה?

שלום שואלת, החיים מלאים סכנות: כשנוסעים באוטו יש חשש לתאונת דרכים...וכשנמצאים בקרבת בני אדם יש חשש להידבק מהם במחלות זיהומיות שונות- לרבות בהרפס. את צריכה להחליט אם את רוצה לחיות או להשאר "בטוחה לנצח". הפשרה שלי היא לחיות תוך כדי נקיטת אמצעי זהירות ס ב י ר י ם (כגון שימוש בחגורות בטיחות באוטו.... או המנעות מהתנשקות עם בת זוג כל עוד יש לה הרפס פ ע י ל על השפתיים) כדי לצמצם את הסיכוי להיפגע. הרבה בריאות אפי

שלום שואלת, 1. אכן, אנשים רבים נדבקו (בעיקר) בילדותם בהרפס של דרכי הנשימה העליונות, ואינני יודע מדוע את אינך נמנית על קבוצה גדולה זאת. 2. אין ביכולתי גם לדעת האם הפצע אצלך בלחי נגרם כתוצאה מהרפס או מסיבה אחרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות