הפיטיטיס,איידס ועגבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/12/2008 | 14:35 | מאת: שושי

אמא שלי אישה מבוגרת בת 75 שגרה בשכונה של נרקומנים ולא פעם אספה מזרקים מהחצר שלה ואפשר שנדבקה במשהו. בימים האחרונים היא היתה אצלי בבית וקיבלה מגבת משלה אבל היא שוכחת ואפשר שניגבה במגבות של הילדים או שלי או של בעלי.אני גם זוכרת שלפחות פעם אחת יצא לה דם מהאצבע. בנוסף,לא נזהרתי ושמתי לפני מקלחות תחתונים שלי בקולב על המגבת שלה ולפעמים יוצא לי דם מהטחורים וייתכן שדם שלה בא במגע עם דם שלי. אפשר להידבק בצורות האלה מאיידס, הפיטיטיס B או C,או עגבת? בתודה מראש

שלום שוי, הדבקה באיידס, בהפיטיטיס B או C,או בעגבת במהלך האירועים / ההתרחשויות שאותם את מתארת היא מאד לא סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות