דם בנייר טואלט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/11/2008 | 02:35 | מאת: כהן

דם בנייר טואלטו xst357 ו 02:35 | 24/11/08 אחרי ששרברב תיקן לנו משהו בשירותים שמתי לב לאחר כמה שעות שיש סימן חום אדום על הקיר שנוגע בנייר טואלט. אפשר שזה דם שלו. אחרי שהשרברב סיים והלך,כשעה אף אחד לא השתמש בשירותים ורק אז השתמשנו בשירותים ובנייר טואלט לדברים הרגילים בנוסף על זה שהבת שלי נוהגת לנקות בנייר טואלט את איבר מינה אחרי פיפי. האם אנחנו בסיכון להידבק באיידס,הפיטיטיס או עגבת? בתודה מראש.

שלום כהן, סיכויי ההדבקה באחת המחלות שעליהן שאלת, במהלך האירוע שאותו תארת, נחשבים כנמוכים ביותר / אפסיים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות