שלום דר'

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/11/2008 | 12:07 | מאת: אלין

התינוק שלי מדי פעם פולט, ובדרך כללאני מכניסה את כל המצעים המלוכלכים לרתיחה, בשלושת הימים האחרונים לא החלפתי מצעים ו אתמול ראיתי את התינוק שלי מוצץ את הסדין במקום שבו הייתה פליטה ישנה ויבשה ( כשלושה ימים) התינוק שלי נזון מתמ"ל חלבי, אני מניחה שזאת מדגרה לחיידקים, נאם הדבר יכול לסכן אותו ולגרום לו למחלה זיהומית?

שלום אלין, כיוון שלא סביר שבמזון שהוא פלט יש חיידקים פתוגניים, אזי לא סביר שחיידקים כאלו ימצאו על הסדין שלו (באזור שעליו הוא פלט את המזון הזה), ולכן גם לא סביר שהוא ידבק במחלה זיהומית כלשהי בעקבות האירוע שאותו תארת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות