VDRL ו- TPHA

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/11/2008 | 01:55 | מאת: יוחנן

בבדיקת דם לעגבת יצאו לי שלילי ה-VDRL וה- TPHA . האם זה אומר שאני לא בשלב הראשון והשני של העגבת.אבל אולי אני בשלב השלישי של המחלה כשהבדיקות הנ"ל אינן תופסות לגבי השלב השלישי? כלומר,האם הבדיקות הנ"ל טובות ונכונות לגבי כל שלבי העגבת,או רק לשלב הראשון והשני?

שלום יוחנן, מאד לא סביר שאתה בשלב השלישי של עגבת אם הבדיקות הנ"ל יצאו שליליות. הרבה בריאות אפי

07/11/2008 | 12:30 | מאת: יוחנן

אדם בשלב השלישי של העגבת עובר בדיקת VDRL ו- TPHA.האם הבדיקות יראו שיש לו עגבת,או שהבדיקות מתאימות רק לשלב הראשון והשני,וכשאדם בשלב השלישי הבדיקות הנ"ל יראו שלילי למרות שהוא חיובי?

מנהל פורום מחלות זיהומיות