הפטיטיס בי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/10/2008 | 18:55 | מאת: שירה

ברצוני לדעת את משמעות התוצאות הבאות: hepatitis bs ab 0.04 negative hepatits bs ag positivee hepatitis bc ab tot positve hepatitis be ag positive hepatitis a lgg positive. תודה רבה.

שלום שירה, הבדיקות שצרפת מעלות חשד סביר להדבקה בנגיף ההפטיטיס B, ונשאות או תחלואה בנגיף זה. סביר גם שהנבדק הוא מדבק (למשל דרך דם ובמהלך מגע מיני). הרבה בריאות אפי

28/10/2008 | 14:08 | מאת: שירה

התוצאות שצירפתי הם של בן זוגי בחמשת החודשים האחרונים , שנבדק לאחר שהמחלה פרצה אצלי.יש לי מ"ס שאלות: 1. בבדיקות שלו תפקודי הכבד בסדר.האם אפשר לדעת מזה אם הייה לו את זה בעבר?או שזה עדיין יכול להתפרץ?( אצלי המחלה פרצה לפני כחודש). 2. איך אני יכולה לדעת אם אצלי זה אקוטי או כרוני, לפי איזו בדיקה?והאם זה משנה אם נדבקתי ממישהו שיש לו כרוני או אקוטי? 3. כמה זמן נדרשת מנוחה בד"כ לאחר שהמחלה פורצת? 4. יש לציין שנידבקנו לאחר שקיימנו יחסים והוא גמר בחוץ, איך זה בכלל אפשרי? תודה על התשובות.

מנהל פורום מחלות זיהומיות