סלמונה C

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/10/2008 | 12:06 | מאת: מעיין

שלום בתי בת 5 חודשים כחודש וחצי סבלה משלשוים עקב סלמונלהה כבר כשלושה שבועות ללא חום שיפור ניכר בצואה אבל עדיין החיידק קיים בצואה. האם יש מניעה מחיסון ? של גיל 4 חודשים + פרבנר. אני לא רוצה לקחת סיכון שחלילה מרכיבי החיסון והחיידק יצרו איזה חלילה מוטציה שיכולה לגרום למחלה. יתכן שאני מרחיקה לכת וכמובן שההסברים שלי הם לא רפואים. אבל ארצה תשובה ברורה האם ניתן במצב כזה לחסן או שעדיף לחכות להעלמות החיידק בצואה? תודה

שלום מעיין, אם היא מרגישה בריאה (למשל ללא חום או שלשולים) אזי ניתן לחסן גם לפני היעלמות החיידק מהצואה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות