בדיקות הפטיטיס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/10/2008 | 19:52 | מאת: אבי

אשמח להבין את התוצאות... בעבר כתבתי שיש לי ערכים מאוד גבוהים של ERP, FERRITIN, ESR ואמרת שזה לא ספציפי, זה עדיין לא הסתדר. יש לי חום בא והולך כל יומיים שלושה. - Positive HEPATITIS A IgG - negative HEPATITIS A IgM 1 - mIU/ml > 1000.00 HEPATITIS Bs Ab - negative HEPATITIS Bs Ag - negative HEPATITIS Bc IgM - negative HEPATITIS Bc Ab TOT. - negative HEPATITIS C Ab

שלום אבי, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה חוסנת בעבר בהצלחה כנגד הפטיטיס A והפטיטיס B, או שחלית במחלות אלו, אך א י ן אצלך עדות למחלה עכשווית בהפטיטיס A או בהפטיטיס B או בהפטיטיס C. הייתי מחפש אפוא את הסיבות לחום ולשקיעת הדם המוחשת במקום אחר. הרבה בריאות אפי

23/10/2008 | 06:33 | מאת: אבי

תודה!

מנהל פורום מחלות זיהומיות