סלמונה C

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/10/2008 | 15:25 | מאת: מעיין

שלום רב, מצ"ב את המייל הקודם כדי שיהיה רצף. יום שני שלישי ורביעי צואה תקינה לחלוטין פעם ביום. מהיום בבוקר חזרה לשלשל כבר פעם שניה כולל חזרה למרקם רירי וריח לא נעים. אין חום מה עושים ? עדיין ממתינים בסבלנות אנו מתקרבים לחודש עם קיבה לא תקינה עם חזרה לשיגרה של 4 ימים ושוב רגרסיה ? בנוסף היום בני בן ה 3.5 התחיל לשלשל. זקוקה ליעוץ / תמיכה אני קצת מודאגת אודה מראש. להלן תקציר המייל הקודם: ביתי בת4 וחצי חודשים ב 21.9 הופיעה שלשול עם חום קיבלה טיפול של אזניל ל שלושה ימים החום ירד במהרה אולם השלשול וכאבי הבטן נמשכו עד אתמול . היום כבר עשתה צואה רק פעם אחת במרקם תקין. ב 5.10 ביצעתי תרבית צואה שהיום התקבל כסלמונלה C.כול התקופה לא ישנה טוב בלילה וירידה קלה בתאיבון יום שישי האחרון ה-10.10.08 חום 38.5 עש 39.7 ביום שבת בדיקה קלינית תקינה. היום כבר ללא חום.מ"ס שאלות : 1. האם החום מהימים הקרובים קשורים לסלמונלה או משהו ויראלי אחר כי בבדיקה קלינית אין שום ממצא ? 2. הרופא המליץ לא לעשות כלום בעניין הסלמונלה על אף השלשלול הממושך שהיום כבר רואים הטבה לא וויטמינים לא פרוביוטיקה כלום ? מה דעתך ? 3.גדלה בקרבת כלב האם יש צורך לבדוק את הכלב ? 4. מה לגבי שיגרת החיסונים צריכה לעבור חיסון של 4 חודשים +פרבנר 4. כיצד הגוף מתגבר על החיידק ? תודה מראש

שלום מעיין, אני ממליץ לחזור ולשלוח תרבית צואה גם לבתך וגם לבנך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות