פטריה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/10/2008 | 13:07 | מאת: מירה

מזה כ שנתיים סובלת מפטריה בפה. טופלץי 4 פעמיים בטריקאן 100 למשך שבועיים ללא שיפור במצב. הומלץ לי להתחיל לקחת טריקאן 400 למשך שבועיים. אני חוששת. מה לעשות ? תודה

שלום מירה, אני ממליץ לך לעבור- אולי בעזרת רופא/ה אימונולוג/ית- ברור מ ד ו ע יש לך פטריה בפה (במשך שנתיים!). סביר שעם מציאת הסיבה לכך ימצא לה גם פתרון מושכל יותר. הרבה בריאות אפי

16/10/2008 | 17:56 | מאת: מירה

יש לי מסתמים מכניים ולכן אני לוקחת אנטיביוטיקה לעתים קרובות יחסית.

מנהל פורום מחלות זיהומיות