שאלה על וירוס smv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/10/2008 | 21:29 | מאת: אביגיל

שלום וחג שמח,במהלך ההריון נדבקתי בוירוס ה smv,הבדיקות הצביעו על מחלה ראשונית ובמהלך החודש הראשון להריון סבלתי ממחלת חום קשה מלווה בכאבי גרון עזים,חולשה וסחרחורות,החלטתי לבצע הפלה ועכשיו,חודש אחרי,אני סובלת מפצעים גדולים על החניכיים,הם עגולים,גדולים ולבנים,סביבם אזור דלקתי ואדום וזה מכאיב לי נורא ומפריע לי לתפקד ממש,קשה לאכול ואפילו לחייך,הם כל הזמן חוזרים גם,האם זה קשור לוירוס?האם יש דרך לטפל בזה או להקל במעט?האם יש טיפול מונע? תודה מראש על התשובה,אביגיל

שלום אביגיל, לא סביר שהפצעים שיש לך עכשיו בפה נוצרו כתוצאה מהזיהום בנגיף ה- CMV שממנו סבלת בעבר, ואני הייתי מחפש סיבה אחרת לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות