וגם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/10/2008 | 23:32 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין דבר מה נוסף: האם סביר כי במידה ומה שהיה לפציינט שלי אינו CMV/EBV אז אם נדבקתי אפתח ככל הנראה גם סימפטומים?? הרי בסה"כ רוב המחלות עוברות עם סימפטומים.... האם יש מחלה ויראלית לא שגרתית נוספת (או שגרתית) שאתה מכיר שעלולה לסכן את העובר? או שמתייחסים בהקשר הזה רק ל - TORCH? תודה תודהההה ענבר

שלום ענבר, ללא מידע יותר מוצק על מחלתו של הפצינט שלך קשה לי לתת לך תשובה עניינית לשאלותייך בנושא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות