קדחת הנילוס המערבי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/10/2008 | 10:22 | מאת: יוסלה

ד"ר נכבד שלום, האם חולה קשיש אשר חלה במחלה והופיעו אצלו תסמינים המוכרים למחלה (כגון עירפול בלבול חוסר יכולת להוציא מילים מהפה חום גבוה וכאבי ראש) ומתמודד עם זה כבר שבוע (במחלקה פנימית בביה"ח) יכול להחלים לגמרי מזה, מנסיונך עם מחלות אלו? בכבוד רב

שלום יוסלה, כן (אבל העובדה שהוא "קשיש" כהגדרתך כנראה מורידה את הסיכוי לכך). הרבה בריאות אפי

07/10/2008 | 10:41 | מאת: יוסלה

האם עצם העובדה שהחולה מתמודד עם המחלה כבר 12 יום זה מלמד משהו על כושר השרידות וההתמודדות שלו עם המחלה ומצביע על סיכויי החלמה יותר טובים? אודה לך מאוד

מנהל פורום מחלות זיהומיות