טיפוס הבטן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/10/2008 | 11:22 | מאת: אסתי

בני בן ה- 22 חלה בטיפוס הבטן - על אף שקיבל את מלוא החיסונים טרם נסיעתו. הוא נמצא כעת בבית החולים בגואטמלה ומטופל באנטיביוטיקה. הוא עתיד להשתחרר מבית החולים תוך 5 ימים. האם לדעתך הוא יכול להמשיך בטיול שלו, או שכדאי להחזיר אותו הביתה עם השחרור מבית החולים? האם הוא יהיה מדבק לסביבתו? אודה לתשובה מהירה

שלום אסתי, 1. אם בנך טופל כהלכה אז הוא לא אמור להמשיך להיות מדבק. 2. אינני יכול לענות על השאלה "האם הוא יכול להמשיך בטיול שלו, או שכדאי להחזיר אותו הביתה עם השחרור מבית החולים?", היות ואין בידי נתונים מספיקים לצורך מתן תשובה מושכלת לשאלה סוביקטיבית זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות